NM i Short Track og Maraton

06.06.2023 08.30.02

Flekkefjord Kajakklubb og Norges Padleforbund inviterer til NM-helg den 24. og 25. juni. Det blir løp i alle klasser fra 12 år og til og med Master, og egne turklasser for deg som vil teste formen.

Fantastisk arena

Vi gleder oss til å lage en padlefest midt i Flekkefjord by. Elva er hovedarena for konkurransene, og overbæringene skjer på Tollbodbrygga. Start og mål er ved gangbroa, med gode muligheter for å følge padlerne store deler av løypa, både langs elva og på begge broene.

Påmelding i Racemanager

Påmeldingen til årets NM i Short Track og Maraton er åpnet i Racemanager. Her ligger det også oppdatert invitasjon med endringene som ble gjort i masterklassene for å tilpasse lengdene til VM senere i sommer.

Pengepremier

Det vil blir følgende premiering på Short Track:
Senior: 1. plass 3000,-, 2. plass 2000,-, 3. plass 1000,-
Junior og ungdom: 1. plass 2000,-, 2. plass 1000,-, 3. plass 500,-

Det er samme premier for dame og herre.

Obs! Pengepremier for 1.-3. plass forutsetter minimum 10 deltakere i klassen, Ved 5-9 deltakere deles det ut pengepremier for 1. og 2. plass, ved 3-5 deltakere, kun for første plass. Ved færre deltakere i klassen deles ikke pengepremier ut.

I tillegg vil det være flere trekningspremier i alle klasser der premiene vil variere mellom klassene. 

Alle typer kajakker

I turklassen er alle typer båt aktuelt, både surfski, flattvannskajakker og havkajakker.
Dersom surfskipadlere vil stille i masterklassen, melder de seg på i den masterklassen de tilhører og sender oss en e-post eller melding om at de padler surfski.

Vi gleder oss til å treffe mange av dere i Flekkefjord i sommer, les hele invitasjonen her.

NM i Short Track og Maraton

 

Tags: #Flattvann