Tilpassede brygger og ramper

 

Her er et utvalg av produsenter for spesialtilpassede ramper og brygger

Marinex:

Marinex AS utvikler og leverer miljøvennlige flyteelementer samt andre tekniske løsninger med fokus på universell utforming. Hovedproduktet vårt er badebinger, som er et naturlig samlingspunkt i vannet, der fordelen er at den gir alle tilgang til vannet når de selv ønsker det.

Kajakkrampen er laget på samme prinsipp, det er lagt opp til at brukerne skal være 100 % selvhjulpne. Ta kontakt med oss hvis du eller klubben din ønsker noe lignende, vi tilpasser det meste! Kajakkrampe i praksis: https://www.youtube.com/watch?v=MihV3Sfp9NQ&ab_channel=MartinEikeland

For kontakt - https://marinex.no/

 

EZ Dock

EZ kayak er et sjøsetningssystem for kanoer og kajakker som gjør det enda lettere å ta opp en kajakk eller kano. Bryggesystemet er bygget i ett stykke og har innebygde håndtak som hjelper deg å holde deg tørr mens du tar deg ned eller opp av vannet med din kajakk eller kano. Du kan også kobbel sammen EZ kayak med alle våre byggesystemer eller alle andre tradisjonelle brygger. 

Systemet åpner også opp muligheten for handikappede personer. Med benken og glidebrettene kan personen sette seg, gli over og bruke håndtakene for å ta seg ned eller opp av vannet. Systemet er perfekt for mennesker i alle nivåer. 

https://www.ezdock.no/15-kajakkpadling?page=2