VM Sprint for U23

17.07.2024 16.03.00

Helgen 17. til 21. juli er det VM for U18 og U23 i Plovdiv i Bulgaria. Felix Svanberg forsvarer de norske fargene på U23 K1 500 m Herrer.

Tekst og foto: Kristoffer Mjelstad / NPF

Avsluttet VM med et godt løp

Fredagens semifinale gikk dessverre ikke helt etter planen. I stekende sol startet semifinalen med en tur i blokken, og påfølgende retur bakover og dermed et dårlig utgangspunkt for opphenting i motvinden.

Felix Svanberg VM U23

Etter en runde med debrifing, handlet det om mental omstilling og å legge en plan for lørdagens C-finale. Felix viste tilgangs at han har et konkurransehode, og gikk ut med en klar plan og gjennomførte. Det holdt til en fjerdeplass, men med et godt gjennomført løp.  Dermed ender årets U23 VM i Plovdiv med to gode løp og mange nye erfaringer som skal brukes til å slå hardere tilbake.

Mesterskapet startet bra med en sterk 3. plass i innledende heat. Padlingen skjedde godt ut på ettermiddagen i stekende sol. Felix padlet et godt gjennomført løp, hvor det var jevnt hele veien mot mål.  Han avanserer greit fra forsøket og videre til semifinalen på fredag.

I henhold til raceplan

Han kjører et løp som er i henhold til egen raceplan, og er fornøyd med løpet. Felix melder imidlertid at han med en hviledag i morgen skal være enda tøffere i semifinalen.