NM Maratonpadling 2024

17.06.2024 09.06.32

Årets NM i Maraton gikk av stabelen helgen 15. og 16. juni. Moss Kajakklubb stod for arrangementet.


Her er en rapport fra Vegard Kristiansen i arrangørstaben:

Det å arrangere NM i Maratonpadling har vært en ide vi har hatt siden jeg ble engasjert i klubben i 2009. Det måtte da være mulig med det anlegget vi har i Moss? Etter at Flekkefjord dro stevnet i havn i 2023, ble planen satt ut i livet. Vi ba om å få arrangere NM og fikk det godkjent av NPF i fjor høst.

Det ble kanskje en litt lav deltagelse på grunn av det tette sprintprogrammet, og diverse nærstående internasjonale stevner gjorde at flere topp-padlere ikke fikk deltatt i stevnet. Dette er jo litt synd, men kanskje også greit da belastningen på arrangørene ble litt mindre.  Løpene ble kjørt som planlagt og folk så ut til å være fornøyde.

Det var blant annet god deltakelse i Herrer U16, og konkurransen var hard. I andre klasser var bare en deltager, dermed ble naturlig å slå sammen klasser så ikke ungdommene skulle være aleine på vannet.

Alt i alt er vi fornøyd med konkurransen! Dette ble en historisk begivenhet for Moss KK, og har vist oss at anlegget vårt er et godt supplement til de etablerte arenaene.

Se alle resultater på Racemanager.no.

NM Maraton NM Maraton 2024

 

Tags: #Flattvann