NC3 Kajakkpolo

06.09.2022 13.53.29

Årets siste NC i kajakkpolo ble avholdt i Trondheim, og for en helg det ble!

Trondheim Kajakklubb hadde rigget banen ved Kyvannet på Byåsen og alt lå til rette for en spennende avslutning på Norges Cupen. På lørdags morgen sto lagene klare til dyst og banen badet i sol fra morgen til kvelds. Agendaen var klar og det skulle spilles round robin, slik at alle lag skulle møte alle lag. Ut i fra resultatene i kampene ble det Oslo kajakklubb som lå øverst på tabellen. Noe som skulle vise seg og gi en pekepinn på hvordan semi og finale kunne utarte seg.

I semifinalene møttes fikk både Trondheim sitt første og andre lag det litt tøft og de måtte se seg nødt til å kjempe mot hverandre i bronsefinalen. Her var det Trondheim sitt andrelag som gikk seirende ut og kunne klatre opp på nederste trinn på seierspallen. For de to øverste plassene var det rivalene Oslo Kajakklubb og Larvik Padleklubb som skulle kjempe om. Begge lag gikk ut i et forrykende tempo i finalen og ga alt hva de kunne. Larvik måtte dessverre nok en gang innse at Oslo KK ble for sterke, da stillingen viste 6-2 til Oslo når sluttsignalet lød.

Etter kampene var ferdig var det kjøpt inn til felles grilling og hygge utover kvelden. På søndagen ble det spillt en mixed turnering der spillere fra de ulike klubbene ble satt sammen til jevne lag. Dette ble en stor suksess, der venskap og tips og triks ble delt mellom klubbene.

Stor takk til Trondheim Kajakklubb som disket opp med en herlig turnering i flotte rammer! Allerede til våren skal Trondheim ha NM som en del av NM-Veka, da håper vi enda flere lag tar turen! 

Tags: #Polo , #Padling i toppen