Konkurransesesongen i kajakkpolo er i gang!

22.05.2022 12.28.05

Oslo Kajakklubb hadde gleden å innvie sesongen med Larvik PKL på besøk, les mer her

Til tross for sprutregn var stemningen på topp da OKK åpnet dørene for landets poloklubber! Mange klubber valgte å spare kreftene til NM, men Larvik Padleklubb stilte med ni mann og var klare til å få målt krefter.

Første halvdel av dagen ble brukt til å bygge bånd mellom klubbene og utøverne gjennom å mikse lag på tvers av klubbene. Det ble delt opp i tre ulike lag som alle skulle spille mot hverandre. Til tross for at det var uvant å skulle spille sammen med andre enn de faste spillerne i laget, var det bra samspill. Kampene ble jenve og var fyllt med action!

I pausen hadde OKK disket opp med pizza, snaks, frukt og mineralvann. Dette falt i god smak etter flere timer på vannet, i det som kan kalles et utrivelig vær der regnet bøttet ned.

Etter pausen lettet regnet og det var duket for storoppgjøret mellom OKK og Larvik, fjorårets finaledeltakere fra NM. Totalt ble det spilt fire kamper og mange herlige dueller! Best ut av kampene kom OKK, som må kunne sies å være det sterkeste laget for øyeblikket. Med litt over en måned igjen til NM i Skien, er det god tid for Larvik og de andre klubbene til å slå sterkere tilbake når det virkelig gjelder. NM i Skien blir en del av NM-veka, så her er det bare å glede seg!

Stor takk til OKK med Jon Anders og Sondre i spissen for en super konkurransehelg

Tags: #Polo