Suksess for Stavanger Downwind

22.09.2023 15.45.01

Surfskikonkurransen til Stavanger Kajakklubb ble en stor suksess og en super opplevelse for deltakerne.

25 deltakere fra Kristiansand i sør til Bergen i nord var samlet i Stavanger, og klare for en helg fylt med spenning, konkurranse og brede smil.

Skarp konkurranse

Noen av deltakerne ønsket seg skarp konkurranse, andre deltok for å utfordre seg selv! Til tross for noen bekymringer rundt værforholdene, klarte arrangøren å tilpasse seg og skape optimale forhold for deltakerne. Lørdagens bane strakte seg over 18 km fra Sandestranden til Solastranden, og deltakerne fikk virkelig vist frem sine ferdigheter i strålende medvindspadling. Det ble en flott dag med tett racing og imponerende prestasjoner. Med både start og mål på de flotte strendene Stavanger og Jæren kan by på, ble dette en fantastisk opplevelse.

Artikkelen fortsetter under bildet

Suksess for Stavanger downwind

«Afterski»

Etter en intens dag på vannet var det tid for å slappe av og nyte en velfortjent afterski i klubbhuset til Stavanger Kajakklubb. Arrangøren hadde sørget for god mat og drikke, og deltakerne kunne samles og oppsummere dagen. Ut i Naturen og Stavanger Kajakklubb stilte med flotte premier som ble trukket på startnummer.

Ny utfordring søndag

På søndag var det klart for en ny utfordring. Banen strakte seg fra Borestranden til Hellestø og tilbake. Deltakerne fikk virkelig oppleve autentisk surfskiracing, med bølger som brøt inn på stranden og intense dueller som skapte spenning og action gjennom hele løpet. Stavanger Kajakklubb fortjener stor takk og applaus for imponerende planlegging og gjennomføring av konkurransene. De har virkelig skapt en begivenhet som samler surfski-entusiaster. Deltakerne var fulle av lovord etter målgang søndag, og alle var enige om at dette må gjentas.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Suksess for Stavanger downwind

På Norgeskartet

Stavanger Downwind har virkelig satt Stavanger på kartet når det gjelder surfskikonkurranser i Norge. Arrangementet har bidratt til fellesskapet og gitt surfski-entusiaster en unik mulighet til å utfordre seg selv og oppleve den vakre naturen og atmosfæren som Stavanger kan by på. Vi ser allerede frem til neste års Stavanger Downwind, og oppfordrer alle med interesse for surfski til å bli med på denne actionfylte begivenheten. Vi kommer tilbake med dato for neste års event så snart den er klar!

Tekst: Morten Føyen
Foto: Stavanger Kajakklubb

Suksess for Stavanger downwind

Tags: #Surfski