Sommerhilsen fra Norges Padleforbund

04.07.2023 19.25.38

Kjære padlevenner! Først vil vi i styret i NPF få takke for et godt og konstruktivt Padleting. God kommunikasjon og gode innspill og tilbakemeldinger fra klubbene er viktig i det arbeidet vi gjør, for i felleskap å skape enda mer padleglede i klubbene.


Styret som ble valgt på Padletinget i april 2023 er kommet godt i gang og har allerede gjennomført fire styremøter.

Sommerferien nærmer seg

Sommerferien nærmer seg, en høysesong for padling i alle båttyper og aldre over det ganske land.
Visjonen «Padleglede for alle» er videreført i Virksomhetsplanen som ble vedtatt på Padletinget, en visjon som skal gjøre padling tilgjengelig for alle uavhengig av sportslig ambisjon, kulturell bakgrunn, alder og funksjonsevne.

Artikkelen fortsetter under bildet

Sommerleir på Storesand

Foto fra årets Sommerleir på Storesand. Fotograf: Birgitte Wold Dahl /FROSK

Tre innsatsområder

Gjennom de tre innsatsområdene Organisasjonsutvikling, Kompetanseutvikling og Konkurranseaktivitet skal forbundet gjennom ulike tiltak sammen med klubbene arbeide for et enda bedre tilbud for sine medlemmer. Så enda flere kan oppleve natur- og idrettsutfoldelse, knytte bånd til andre padlere, jobbe mot spennende mål og ikke minst oppleve padleglede.

Ny Idrettspresident

I juni ble det avholdt Idrettsting. Zaineb Al-Samarai ble valgt som Idrettspresident, og hun har allerede lært oss å kjenne etter å ha besøkte vårt Padleting i april, og har også fått en introduksjon i padling hos Nøklevann Ro- og padleklubb.

Tilgjengelighet

En viktig sak på idrettstinget var fokus på og arbeidet med å gjøre idretten mer tilgjengelig for flere, og fjerne økonomiske barrierer som måtte ligge i idrettsbevegelsen. Padlestyret håper og tror at sammen med våre klubber, kan vi levere i denne målsettingen. Økonomi skal ikke sette en stopper for deltakelse i padleaktiviteter. 

Styret NPF vil takke klubber, tillitsvalgte og andre som bidrar til frivilligarbeid, for den fantastiske innsatsen dere gjør for å spre padleglede til våre medlemmer.

God padlesommer!

Flattvann er fart og spenning

Flattvannspadling er fartsfylt og spennende. Foto: Norges Padleforbund

Tags: #Generelt