Seier til OKK i NM Kajakkpolo!

18.06.2023 13.57.16

Lørdag 17. juni var banen rigget og klar på Kyvannet i Trondheim. Arenaen badet i sol og spillere fra rundt om i Norge var klare for å kjempe om medaljene.

Trondheim KK stilte som teknisk arrangør og holdt Norgesmesterskapet som en del av NM-Veka. Før turneringen var ordentlig i gang ble det spilt vennskapskamper, der spillerne ble blandet på tvers av klubbene. Gjennom kampene var det god stemning og vennskapsbånd ble bygget på tvers av klubb.

På ettermiddagen startet selve turneringen med gruppespill, der alle lagene skulle møte hverandre. I kampene ble vi vitne til at Oslo og Larvik skulle vise seg å ha de sterkeste lagene, da de begge vant alle kampene utenom mot hverandre. Denne endte uavgjort og spenningen var til å ta og føle på.

Søndagen startet opp med kvartfinaler, før semifinalene og finalene skulle spilles. I den første semifinalen viste Oslo KK hvorfor de var regjerende mestere og endte opp med en sterk 5-2 seier over Bergen. I den andre semifinalen hevet Trondheim seg, og hjemmehåpet dro seieren i land til stor glede for publikum. Med 5-4 over Larvik sikret altså Trondheim seg en plass i finalen.

Et surt tap for Larvik i semifinalen ga nok ekstra krefter og revansjelyst til bronsefinalen. Her møtte de Bergen som skulle få det tøft. Scoringene til Larvik randt inn og de ga seg ikke før dommeren blåste av på stillingen 8-1 ved kampslutt. Vi gratulerer Larvik Padleklubb med en solid bronse.

Med Idrettsstyret på tilstede blåste dommeren i gang finalen og hjemmelaget smalt ut fra startlinja og gikk oppi føringen! Til pause hadde Oslo klart å redusere med ett mål, slik at stillingen var 1-1 til pause. I andre omgang skrudde derimot Oslo på et tempo i kontringene som gjorde Trondheim maktesløse. Med to kontringer og mål på rappen måtte Trondheim innse at slaget var tapt. De maktet ikke komme tilbake og kampen endte tilslutt 7-1 til Oslo. Vi gratulerer Oslo Kajakklubb med gullet og takker for en strålende helg i Trondheim!

 

 

Tags: #Polo