NM K1/UM lagbåt

12.09.2023 09.42.05

Helga 9. og 10. september arrangerte Tysvær kajakklubb NM for K1 og UM for Lagbåt. Forholdene var gode og kampene ble harde.

Under gode og like forhold for alle utøverne, ble det gjennomførte mange spennende konkurranser i løpet av helgen. Klassene var K1 for Senior og Junior, og lagbåter for yngre årsklasser.

Det var mange jevne og gode konkurranser, og veldig positivt å se at det er god bredde i mange av de aldersbestemte klassene. I seniorklassene var det dessverre sykdomsforfall fra flere landslagsutøvere, men dette ga andre sjansen til å kjempe om NM-medaljene.

Tre gull og et sølv til Anna Margrete Sletsjøe

Artikkelen fortsetter under bildet.

K1 Damer NM 2023

I K1 Damer Senior forsynte Anne Margrete Sletsjøe fra Strand KK godt av medaljefatet, og vant tre gull og et sølv.

Gunnar Nydal Eide vant Kongepokalen

I herreklassen ble det en jevnere fordeling av medaljene, og her vant Gunnar Eide fra Strand KK kongepokalløpet i K1 500 meter foran Amund Vold fra Oslo KK og hjemmefavoritten Nicolai Lønning (Tysvær KKK).

Som vanlig gjennomførte Tysvær KKK stevnet på en meget god måte. Spesielt takk til alle frivillige som stilte opp.