Kajakkpolo Norgescup 2 2023

21.08.2023 07.44.54

Da er kajakkpolo NC2 i Larvik over og det ble en morsom turnering på ny arena under E18 Farrisbrua.

For første gang kom det tre spillere fra Kristiansand (KKK) som hadde sin første turnering og skikkelig kamper. Fra Trondheim (TKK) så kom det også tre spillere, mens det fra Oslo (OKK) var fire spillere som tok turen. Hjemmelaget Larvik stilte opp mannsterke med hele 8 spillere.

Oppsettet ble mixed teams først på lørdag. 3 lag som spilte mot hverandre med semifinale og finale til slutt. Etterpå ble det gruppespill med klubblag der TKK slo seg sammen med med KKK. OKK fikk forsterkning fra LPK med 2 spillere. Mest spenning var det nok knyttet til kampen mellom rivalene fra larvik og Oslo etter mange intense kamper oppigjennom årene. Denne ganen var det det LPK som gikk seirende ut etter jevn kamp mot OKK. 

Søndag hadde KKK dratt hjem, så TKK fikk forsterkinger fra LPK, samme med OKK. Det ble en del spennende kamper og jevnt spill, men til slutt gikk TKK igjen av med seieren med forsterkninger i finalen fra OKK og LPK. Alle var enige om en god turnering toss dårlig være, heldig da med tak over banen.

Veldig bra å kunne samles å spille polo. Alle i Larvik padleklubb takker alle de tilreisende for at de ville bli med å spille i det fine vannet i Farris.

Hilsen fra Jonny Haugen,
Kajakkpolo chief i LPK

All foto: Harald Beyer

Tags: #Polo