Fantastisk NM for lagbåt

25.09.2023 20.17.23

Strand kajakklubb arrangerte et fantastisk NM lagbåt helgen 23-24.september med 189 påmeldte utøvere og totalt 119 løp.


Det var flott å se alle som bidrar fra arrangørklubben for å få til og gjennomføre en slik konkurranse. Ikke bare var klubben flink til å arrangere, Strand KK tok også godt for seg av medaljene under helgens stevne. Både klubbens senior-damer og senior-herrer tok med seg 4 gullmedaljer hver hjem.

K2 Mix

Anna Sletsjøe og Gunnar Nydal Eide (Strand KK) tok gullmedaljen på en distanse som er ny på programmet og kjørtes for første gang i år, nemlig K2 200 m Mix! Øvelsen dukket nylig opp på mesterskapsprogrammene internasjonalt, og Norge følger etter. K2 200 m og K2 500 m kommer til å veksle annethvert år fremover som mix-distanse for senior- og junior-klassen i NM for lagbåt.

K2 og K4 Damer

I dameklassen var det Anna Sletsjøe, sammen med Hedda Øritsland, som sto for arrangørklubbens medaljer i K2, og i K4 sammen med Thea Duus Røsten og Mira Verås Larsen.

Artikkelen fortsetter under bildet

NM for lagbåt 2023 var en stor suksess

K2 og K4 Herrer

I herreklassen var det Gunnar Nydal Eide som dro Strand KK sitt mannskap inn til gull i både K2 og K4, sammen med Lucas Røsten, Syver Saksvik og Mikkel Sjursen.

Det er gøy å se at det er mange klubber som er representert i medaljestatistikken, og at det er såpass mange utøvere i padle-Norge, unge og gamle, som stiller opp for å representere sporten og klubben sin.

Fullstendige resultatlister på: https://racemanager.no/en/results/competition/261302/

Tekst: Magnus Ivarsen
Foto: Ester Ayerdi

NM for lagbåt 2023 var en stor suksess NM for lagbåt 2023 var en stor suksess NM for lagbåt 2023 var en stor suksess

Tags: #Flattvann