EM-Bronse til Eivind

15.07.2023 21.20.00

Eivind Vold forsetter med solid padling under EM i Maraton. I dagens K-1 Herrer endte han på tredjeplass i et sterkt felt der danske Mads Pedersen vant med spanjolen Ivan Alonso på andre.


Amund Vold (bror) endte på fjerdeplass. Løpet gikk under krevende forhold, 30 km padling med 33 grader i skyggen er tøft. I morgen stiller brødrene i K2 Herrer på samme øvelse, og har medalje som mål! EM 2023 arrangeres i Slavonski Brod i Kroatia.

Eivind sier dette om dagens konkurranse:

- Jeg hadde et fint løp der jeg kom med i en trio med Mads Pedersen (Danmark) og Ivan Alonso (Spania). Vi fikk etter hvert en god avstand til resten av feltet. Mye lå an til at denne gruppen skulle holde sammen hele veien. Dessverre ble jeg presset inn på en grunne hvor roret mitt ble ødelagt på en stein. Jeg fikk fikset roret når jeg kom til overbæring, men da hadde teten fått et for stort forsprang til at jeg klarte å hente de inn igjen.

- Jeg er uansett veldig fornøyd med 3. plass etter uhellet, trodde en stund at løpet var over. Amund holdt følge med meg resten av veien til mål, og det ble et tett spurtoppgjør mellom oss der jeg til slutt klarte stikke av med bronsen og Amund ble nummer fire.

Artikkelen fortsetter under bildet

Eivind Vold padlet inn til en sterk 3.plass i EM i maratonpadling 2023

Lenke til Livestream https://www.youtube.com/CanoeEurope

K2 Herrer med brødrene Vold padler kl 15 søndag https://memosoft.spotfokus.com/timetable/index.php?page=eventdetail&folder=91&gmt=2&gmt2=-120

Fra onsdagens race på Short Track. @Nina Jelenc Photography

Nina Jelenc Photography

Tags: #Flattvann