Vi har ansatt ny trenerutvikler!

12.10.2022 08.29.23

Bli bedre kjent med vår nye trenerutvikler, som skal videreutvikle trenerkompetansen hos klubbene i Norge, og hjelpe både nye og etablerte trenere og utøvere å nå målene sine

Hei! Det er jeg som er ansatt som ny Trenerutvikler i Norges Padleforbund.

Mitt navn er Magnus, jeg er 25 år og har padlet aktivt i Norge siden 2009, og har var på aldersbestemte og senior landslag i perioden 2011-2020. Jeg har med andre ord vært engasjert for padling en god stund. Når jeg søkte på denne stillingen var det fordi jeg ønsket å jobbe for et løft av norsk padling, og mente at jeg hadde mye erfaring og kompetanse for å kunne bidra til å oppnå̊ det. Jeg er glad i padlemiljøet og ser fram imot å videreutvikle norsk padling både fra toppen (landslagsnivå̊), samt bunnen (utvikling av klubbvirksomhet og klubbtrenere).

Av trenererfaring har jeg tidligere vært med landslaget på samlinger og treninger, med rolle som støttende trener/coach. Hjemme i Bergen har jeg fungert som vikar for padletrener på Tertnes videregående skole, toppidrettslinje. I Fana Kajakklubb, hvor jeg startet å padle, har jeg i det siste hatt oppgaven å være sparringspartner for flere gode utøvere, blant annet mine brødre. Dem har jeg utfordret på teknikk og treningsplanlegging, og selvfølgelig på vannet. Før dette flere år som satsende landslagsutøver med preferanse for sprintdistansene.

Alle disse erfaringene har gitt meg kompetanse og egenskaper jeg håper skal kunne bidra til å lykkes med å videreutvikle trenerkompetansen hos klubbene i Norge, og hjelpe både nye og etablerte trenere og utøvere å nå målene sine. Med lang erfaring innenfor padlesporten, og god innsikt i og forståelse av arbeidet til nåværende landslagstrener Octavian Ispas, er min hensikt å videreføre mye av hans sin filosofi rundt teknikk og trening, ut til dere i klubbene for å skape et mer felles og fremtidsrettet arbeid rundt sporten i padlemiljøet.

Jeg gleder meg til å jobbe med dere!

Magnus

 

Tags: #Flattvann , #Padling i toppen , #Ungdomspadling , #Generelt