UNG-samling - AVLYST

08.03.2022 09.41.40

-AVLYST- Ungdomsutvalget i NPF inviterer til første samling og håper å få med deg som er fra 14 til 25 år og aktiv i en norsk kajakklubb.
Hei alle!
Vi har dessverre sett oss nødt til å avlyse samlingen som skulle være 22.-24. april pga få påmeldinger. MEN!:
 
  • Vi vet at mange av dere er ute og padler. Og vi oppfordrer klubbene til å arrangere noe for sine ungdommer i april og mai. Det kan være en samling i klubben, tur på vannet, grilling på bryggen eller noe annet sosialt. Vi ønsker veldig gjerne bilder og film av dette som vi kan dele videre for å vise hva som skjer i padle-Norge.
  • Vi oppfordrer ungdomsutvalg i klubbene og styremedlemmer under 27 år til å kontakte oss for å bygge nettverk blant unge i styre og stell.
  • På sikt har vi lyst til å arrangere en samling, og vil derfor bli kjent med unge nøkkelpersoner i klubbene og voksne ressurspersoner som har en ekstra interesse for barne- og ungdomspadling, slik at vi kan få samlet en god gjeng til dette på et mer passende tidspunkt.
 
Gleder oss til å høre(og se) fra dere!
 
Påskehilsen fra Ungdomsutvalget

 

Opprinnelig invitasjon til samling - NB: AVLYST 

Er du fra 14 til 25 år gammel og aktiv i en norsk kajakklubb? 

Ungdomsutvalget i NPF inviterer til første samling og håper å få med deg som er fra 14 til 25 år og aktiv i en norsk kajakklubb 

Dette skal være en samling for de som allerede er, eller som er interesserte i å bli, en bidragsyter til ungdomsmiljøet i klubben sin. Det kan være som trener, aktivitetsleder, utøver eller på annen måte frivillig. På samlingen får du møte andre ungdommer som også er engasjerte og glade i padling. Vi håper at samlingen vil motivere deg til å være med på å styrke ungdomsmiljøet i klubben din.   

Hvor? Strand Kajakklubb, på Høvik i Bærum 

Når?  Fra middagstid på fredag 22. april til lunsjtid søndag 24. april 

Hva? Det blir padling og fysiske aktiviteter inne og ute, og inspirerende innslag inne.  

Fokuset skal være på å bli kjent på tvers av grener og geografisk tilhørighet for å kunne lære av hverandre.  På sikt tror vi dette kan være med på å styrke fellesskapet i norsk padling, både innad i klubber og på tvers av klubber og grener.  

Mat 
Arrangørene kjøper inn til felles måltider. Gi beskjed om allergier/preferanser ved påmelding. 

Reise 
Strand Kajakklubb ligger 10min unna Sandvika stasjon, der det er enkelt å komme til med (fly)tog og buss.  

Vi oppfordrer de klubbene som har mulighet til å dekke reiseutgifter for deltakerne. Kost og losji gjennom helgen dekkes av Norges Padleforbund.
Er det kostbart for deg å reise til samlingen? Ta kontakt med oss, så kan vi bli enige om å dele reisekostnader. Avtale må gjøres før reisen bestilles.
  

Påmelding via våttkort:  https://www.vaattkort.no/Event/10153 

Har du innspill og/eller spørsmål ta kontakt med oss via instagramkontoen vår: ung_padling 
Programmet er under utvikling, så ta gjerne kontakt hvis du har innspill til temaer. Programmet blir tilgjengelig på padling.no i god tid før samlinga.  

Vi gleder oss!  

Hilsen fra Ungdomsutvalget 

Tags: #Hav , #Elv , #Flattvann , #Kano , #Polo , #Surfski , #Ungdomspadling , #Generelt