Regionssamling i Tysvær

07.11.2022 09.24.07

Helgen 29.-30. oktober var cirka 50 padlere og trenere fra Laksevåg, Fana, Tysvær, Flekkefjord og Kristiansand samlet til Regionssamling i Tysvær. Samlingen var for padlere fra ungdomsklassen og oppover som har minst 5 treninger pr uke.

Fokuset på samlingen var teknikk, og NPFs nyansatte trenerutvikler Magnus Ivarsen var til stede for å komme med nyttige råd og tips, både fra følgebåt, fra kajakk og gjennom diskusjon og prat mellom øktene. Både trenere og utøvere fikk gode tekniske innspill, og man la stor vekt på viktigheten av vannfølelse og egen refleksjon som virkemiddel, noe som kanskje er kommet litt i bakgrunnen med alle tekniske hjelpemidler som finnes i dag.

Regionssamlingene er en viktig arena, både for trenerutvikling og for at aktive skal få større forståelse for trening og teknikk. Råd og erfaringer ble utvekslet utøvere, trenere og klubber seg imellom. Målet er å heve kompetansen i klubbene, og at utøverne skal løfte seg teknisk til neste regionssamling, som finner sted allerede første helg i desember.

Som vanlig var serveringen fra Tysvær-mammaene helt på topp, noe som er helt avgjørende for en vellykket samling. Når værgudene også spiller på lag, blir det en ekstra bra samling.

Tags: #Flattvann , #Ungdomspadling