Åpning av den nye padlehuken på Steilene

16.05.2024 13.51.35

Onsdag 15. mai ble den nye padlehuken på Steilene behørig åpnet av ordføreren i Nesodden kommune.

Steilene er et område med stor trafikk av kajakkpadlere og gir eventyrlige muligheter for kystnært friluftsliv, og det like ved hovedstaden. Den nye padlehuken er bygget spesielt med skolene i bakhodet, den rommer en hel klasse.

Bildet fortsetter under artikkelen

Ny padlehuk på Steilene

Det var mange som hadde tatt turen ut i Oslofjorden på denne vakre dagen. Ordfører i Nesodden kommune, Cathrine Kjenner Forsland, og flere andre ansatte i kommunen var til stede. Det samme var en representant fra Akershus Fylkeskommune, representanter fra Oslofjordens Friluftsråd med Direktør Espen Søilen i spissen, Tormod Amundsen fra Biotope samt en hel skoleklasse fra Nesodden.

Visepresident i Norges Padleforbund, Christin Larsen, var også til stede:

- Norges Padleforbund setter stor pris på det gode samarbeidet som har vokst frem av prosjektet Ro- og padleled Oslofjorden. Vi heier alltid på gode tilbud som fremmer aktivitet og friluftsliv, og vet at padlehuken vil bli godt besøkt av både padlere og andre glade mennesker. Det er særlig gledelig å se at padlehuken er universelt utformet, og at området er tilrettelagt for god tilkomst for alle som ønsker å bruke den.

Artikkelen fortsetter under bildet

Ny padlehuk på Steilene

Ligger på øya Landsteila

Padlehuken ligger vakkert plassert på øya Landsteila, en av fem øyer like utenfor Alværn på Nesodden. Dere finner både denne padlehuken og flere andre i appen Padleruter. Der er det allerede lagt inn over 4500 kilometer med ruter i Oslofjorden, og det vil komme mange flotte padleturer fra hele landet etter hvert som de blir meldt inn. Appen kan lastes ned fra App Store og Google Play.

Ny padlehuk på Steilene

  

Ny padlehuk på Steilene

Tags: #Ro- og padleled Oslofjord