Oppsummering og bilder - NM Årungen

07.09.2020 13.50.25

Det var fantastisk å se så mange flotte prestasjoner og spennende løp, oppløftende å se at i de fleste klasser er det mange som kjemper om medaljene. Noen presterte bedre enn forventet og alt klaffet hele helgen, andre følte det motsatt og noen hadde noen gode løp, mens andre løp igjen var mindre bra. Slik vil det alltid være etter en konkurransehelg og for å skape videre utvikling er det viktig at alle stopper opp litt og spør seg selv: hva var jeg bra på? Hva må jeg bli bedre på? Om en ikke trener på det en er dårlig på, kan en ikke forvente forbedring neste sesong😊 

En ekstra gratulasjon til våre to H.M Kongens Pokal vinnere. Maria Virik fra Bærum KK og Lars Magne Ullvang fra Tysvær KK. 

NPF er strålende fornøyd med gjennomføringen av helgens NM. Arrangør Strand Kajakk klubb har gjort en fantastisk innsats i å tilpasse arrangementet til smittevernreglene. Værforholdene ble utfordrende på startlinjen lørdag, men som de fleste vet er dette en av utfordringene til Årungen. De jobbes videre med å løse dette til neste år. NM skulle egentlig vært i Kr.sand i år og når Strand overtok NM på kort varsel måtte fokuset være på å avholde ett NM på en god smittevernfaglig måte. Livestream av arrangementet fungerte godt og er noe vi ønsker å få til også fra Lagbåt NM/K1 UM i Tysvær om 14 dager.

Fullstendige resultatlister finner du på vår side (Racemanager) her: https://racemanager.no/results/competition/90561/  

Foto: Christine Juul 

Tags: #Flattvann , #Padling i toppen