Julebrev

23.12.2021 20.56.53

Kjære padlevenner,
Året 2021 er straks historie. Det ble et år der usikkerheten og en stadig endring av planer gitt oss noen ekstra utfordringer – både for idretten og for samfunnet generelt. Pandemien henger fremdeles over oss, men til tross for at det nye året er preget av usikkerhet, og idretten opplever restriksjoner er vi sikker på at vi også i det nye året skal få til et godt aktivitetstilbud for våre medlemmer. 

Padleaktivitet gjennom året
Norsk padling har skapt mye glede i denne trøblete tiden, selv med de begrensninger pandemien har medført. Mange av klubbene våre melder om en til dels stor økning i medlemsmassen, og et stadig voksende antall nye padlere oppdager sporten vår. 

Ny rekord for Våttkort
Antallet utsendte Våttkort i 2021 bekrefter at padling har blitt en folkesport. Vi har en god økning i antall Våttkort sammenlignet med det forrige rekordåret 2020, og vi har aldri sett så mange biler med kajakker på taket – på vei mot en eller annen padledestinasjon.

NM og Norges Cup
Nasjonale konkurranser som NM og Norges Cup har også blitt arrangert. Med unntak av Kajakk-polo, som defineres som kontaktidrett, har alle grener fått gjennomført sine Norgesmesterskap. NM-Uka i Sarpsborg i slutten av juni ble en stor suksess der konkurranseformen kortbane-maraton ble sendt direkte på NRK. 

Vi vil rette en stor takk til klubbene som har holdt liv i konkurransetilbudet, og til alle klubber som har holdt et godt padletilbud i gang for medlemmene i disse krevende tidene! 

NPF brosjyre
I sommer laget vi en digital brosjyre for å markedsføre padleaktivitet og å vise den store bredden i Norges Padleforbund. Vi er stolte av den, og vil gjerne at så mange som mulig får lese. Klikk her for å lese brosjyren og la deg inspirere.

God jul til dere alle
Styret og administrasjonen i Norges Padleforbund ønsker med dette alle klubbmedlemmer og alle tillitsvalgte i klubbene våre en vakker og fredfylt julehøytid og et godt nytt år med mye flott padleaktivitet!

Tags: #Hav , #Elv , #Flattvann , #Kano , #Polo , #Surfski , #Padling i toppen , #Generelt