Prosjektleder Trond

13.01.2021 18.51.17

Trond Glesaaen er ny prosjektleder for Ro- og padleled Oslofjorden. Han har 13 havkajakker i garasjen.


Padleentusiasten fra Toten er en av landets ivrigste havpadlere med rundt 100 dager i kajakken i året og over 50 netter i telt. Han er nå prosjektleder for Ro- og padleled Oslofjorden. Trond begynte å padle havkajakk i 2003, men hadde da allerede padlet kano i mange år. Han engasjerte seg raskt i padlesporten, og var blant annet med på å løfte Gjøvik og Toten Kajakklubb fra rundt 30 til over 100 medlemmer. Ble så valgt inn i styret i Norges Padleforbund i 2007 der han satt i seks år.

På spørsmålet om hva som er så bra med padlemiljøet, kom svaret raskt:

- Jeg føler meg så privilegert som får være del av et så godt og inkluderende miljø. Det var noe jeg følte helt fra starten av, og nå gir det meg mye glede å få gi noe tilbake!

Hva synes du er bra med Ro- og padleled Oslofjorden?

- Det er flere ting. Blant annet så setter vi turroerne og padlerne på kartet på den måten at enda flere kan bli oppmerksomme på oss. Vi vil kjempe for at også myke trafikanter har tilgang på vannet, og at vi kan ferdes trygt når vi er ute og ror eller padler.

- Ro- og padleleden er rett og slett – i tillegg til å lage flotte ro- og padleruter – en flott markedsføring av en aktivitet som både er miljøvennlig og sunn! Vi ønsker at leden skal få flere til å utforske kysten vår for egen kraft.

Tags: #Ro- og padleled Oslofjord