4464 døgn første dag

26.02.2021 14.26.58

Kystledsesongen er i gang! Oslofjorden friluftsråd melder at de aldri tidligere har opplevd at så mange booket hytter allerede på åpningsdagen.

Nordmenn er klare for ro- og padleferie. Da registreringen av hyttebestillinger hos Oslofjorden friluftsråd åpnet kl. 10.00 tok det helt av – i løpet av den første dagen blei det registrert 4464 døgn fordelt på 2166 bestillinger! Til sammenlikning ble det totalt i hele 2020 booket 5665 døgn fordelt på 3100 bookinger …

Fantastisk hyttetilbud

Oslofjorden friluftsråd har 68 hytter i sitt system, og de er populære reisemål for nordmenn som har bestemt seg for aktivitetsferie her i landet.

Trond Glesaaen fra Norges Padleforbund er prosjektleder for Ro- og padleled Oslofjorden. Han er veldig fornøyd med utviklingen:

 - Når jeg begynte å padle så var jeg ikke klar over dette tilbudet. Hyttene er jo et fantastisk tilbud på turroere og kajakkpadlere i store deler av året, og mange av hyttene har en fantastisk beliggenhet. Mange av hyttene ligger plassert sånn at de er en naturlig del av rutene i Ro- og padleled Oslofjorden, og begge tiltakene øker dermed bruken av hverandre.  

Klikk her for å lese mer. 

Foto: Trond Glesaaen / Norges Padleforbund

Det er to hytter på Gullholmen; Fyrvokterboligen med 12 senger og Naustet med 5 senger. Foto: Trond Glesaaen / Norges Padleforbund

Tags: #Ro- og padleled Oslofjord