Overgang Hakeem Teland

02.10.2017 08.05.01

Landslagspadler Hakeem Teland har meldt inn bytte av klubb fra Fana Kajakklubb til Kristiansand kajakklubb for 2018 sesongen.

Landslagspadler Hakeem Teland har meldt inn bytte av klubb fra Fana Kajakklubb til Kristiansand kajakklubb for 2018 sesongen.

 

Selv sier Hakeem at bakgrunnen for klubbyttet er at han har lyst til å returnere til moderklubben og representere hjembyen sin igjen.

"Jeg vil gjerne bidra til å styrke det sportslige nivået og oppmerksomheten rundt padlingen i Kristiansand og på Sørlandet. Jeg har hatt noen veldig fine år i Fana og er utrolig takknemlig for oppfølgingen derfra."

Trener i Fana KK, Morten Minde vil på vegene av Fana KK vil takke Hakeem for 4 fantastiske år!

"Du har vært en stor tilgang for klubben, en stor inspirator for de yngre og padlerne og et viktig bidrag til å skape god stemning på stevner! Du vil alltid være velkommen til Fana KK for å trene eller bare hilse på!. Vi har full forståelse for at du vil tilbake til hjembyen din og vi er helt sikker på at Kristiansand KK vil merke på en særdeles positiv måte at du representerer klubben igjen. Det vil gi klubben et stort løft, og det er viktig for padle-Norge at Kristiansand kommer enda sterkere på kajakkbanen."

 

 

 

Tags: #Flattvann