Eirik Verås Larsen blir ny Sportssjef

02.03.2017 17.00.03

Den tidligere elitepadleren Eirik Verås Larsen starter sin nye stilling som Sportssjef i Norges Padleforbund (NPF) fra 1. mars. Eirik har en lang og innholdsrik karriere bak seg. Merittlisten viser to gull i OL, fem gull i VM og syv gull i EM i tillegg til mange andre sterke resultater.

- Jeg har tro på at vi skal få til et veldig bra lag til OL i Tokyo i 2020, til OL i 2024 og til vårt eget VM i Maratonpadling i Bærum 2020, seier Eirik. Vi har mange veldig spennende unge padlere på dame- og herresiden, nå blir jobben min å løfte dem helt opp i verdenstoppen!

- En av de utfordringene jeg gleder meg til å ta fatt i er å innføre en enhetlig treningsfilosofi i norske padleklubber. Målet med det er at klubber over hele Norge i fremtiden skal bidra med mange unge talenter til de ulike landslagene i NPF. En annen spennende utfordring blir å jobbe inn mot padleforbundets sponsorer og samarbeidspartnere. Vi trenger sterke støttespillere for å bygge et sterkt landslag!

Geir Kvillum, President i NPF:

- Styret i NPF har fokus på toppidretten og vil at norske padlere igjen skal kjempe om medaljer på de olympiske øvelsene. Ansettelsen av Eirik er et av flere tiltak for å nå disse målene. Jeg er sikker på at Eirik og vår landslagssjef Rastislav Kuzel kan gi utøverne det sportslige løftet som er nødvendig. Målet er å kjempe om medaljer i OL i Tokyo i 2020!

Tore Øvrebø, Olympiatoppen:

- Eirik har vært en viktig fagressurs i utholdenhetsavdelingen i Olympiatoppen, og har gjort en solid jobb med landslagene han har jobbet med. Vi vil takke Eirik for innsatsen, og tror det blir meget bra både for padlesporten og for norsk toppidrett å få hans erfaring og kunnskap inn i padlelandslaget. Norge har rike tradisjoner innenfor padlesporten, ikke minst i OL, og Eirik vil være den beste til å skape den utviklingen som er nødvendig for at Norge skal kunne kjempe om OL-medaljer i 2020 og 2024, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø.

For mer info:

Eirik Verås Larsen
Tel: 979 67 669
E-post: eirik@padleforbundet.no

Geir Kvillum 
Tel: 930 19 550

Eirik Verås Larsen

Tags: #Flattvann , #Padling i toppen