Ny organisasjons- og lederutvikler i NPF

03.07.2017 13.04.43

Martin Lillehagen Hanssen er nylig ansatt som organisasjons- og lederutvikler i NPF, og har tatt fatt på oppgaven med stor iver.

Martin er 27 år og bor i Oslo. Han har en bakgrunn som langrennsløper der bare skader hindret han fra å nå toppnivå. Før han kom til oss har Martin jobbet som hovedtrener for langrenn og som sportssjef i Heming Idrettslag – en av de best drevne skiklubbene i Norge. Han har trenerutdannelse og høy kompetanse innen langrenn og svømming, og, som han sier det selv: «Livet dreier seg om idrett!»

Kan du fortelle litt om utdannelsen din?

- Jeg har Bachelor og Master i Sports Management ved Norges Idrettshøyskole. Fokus har vært på ulike temaer helt fra sponsoravtaler i idretten til risikoledelse under arrangement. Sistnevnte handler om at man kan legge et best mulig grunnlag for å være i stand til å takle uforutsette hendelser.

Hva blir dine primære arbeidsoppgaver?

- I hovedsak skal jeg jobbe med klubbutvikling og inkludering, samt å styrke kompetansen hos både klubbledere, trenere og de som jobber i administrasjonen i padleforbundet. Mange av målene er satt i virksomhetsplanen. Vi vil ha robuste klubber som drives både økonomisk og idrettsmessig sunt, og som gjør en solid jobb med sikkerhet, rekruttering og inkludering.

Hva synes du om NPF så langt?

- Så langt synes jeg at Norges Padleforbund virker veldig lovende. Det er mange dyktige mennesker involvert, og vi har spennende utviklingsmuligheter!     

Det å jobbe i NPF forplikter, hva er din padlebakgrunn?

- Jeg har padlet mye kano som del av et aktivt friluftsliv med fiske og turer i villmarka. I tillegg har jeg padlet en del kajakk som sommertrening for langrennssatsingen. Målet nå er selvsagt å bli en habil padler, og jeg er godt i gang med havkajakk!

Martin Lillehagen Hanssen. Foto: Thomas Pindard / NPF

Martin Lillehagen Hanssen. Foto: Thomas Pindard / NPF

 

Tags: #Generelt