NM-Veka Kajakkpolo

05.09.2018 11.57.21

Årets NM i Kajakkpolo ble avholdt under NM-Veka midt i Stavanger sentrum med et fyrverkeri av en finale!

Årets NM i Kajakkpolo ble avholdt under NM-Veka midt i Stavanger sentrum. I flotte omgivelser var banen satt opp innerst i Vågen, der det var godt med publikum både under gruppespill og finalene på søndagen. I gruppespillet skulle det vise seg at Oslo Kajakklubb hadde et solid tak på sin gruppe og vant samtlige kamper i gruppespillet. I den andre gruppen spilte Larvik Padleklubb meget sterkt og toppet også sin gruppe med full pott. Etter semifinalene var det klart at det var nettopp disse lagene som skulle kjempe om å ta hjem gullet.

Finalen ble en spennende kamp med et fyrverkeri av godt spill! God teknikk, harde skudd og tøffe taklinger satt løst i kampen. Etter et jevnt spill fikk OKK to kontringer i sluttminuttene og kunne med det feire 4-2 og GULL! Vi gratulerer med godt spill gull til gutta fra Oslo.

Bronsefinalen ble spilt mellom Trondheim og et mixedlag fra Bergen / Tromsø. Her hadde de rutinerte spillerne fra Trondheim et klart overtak og kunne innkassere en bronsemedalje med seieren 4-0! For komplett resultat, se nederst i artikkelen.

NRK hadde over en times sending totalt fra Kajakkpolo i beste sendetid. Vi startet live med en oppvisningskamp med intervjuer under kveldssendingen lørdag, før finalen ble vist i sin helhet på kveldssendingen. De var også inne før kampen med en introduksjon av sporten, samt en runde med seiersintervjuer fra vinnerlaget! Fikk du ikke med deg finalen, kan du se den på NRK sine sider her.

Teknisk arrangør for arrangementet var Stavanger Kajakklubb som gjorde en strålene jobb i planlegging og gjennomføring! Vi ønsker å gi en stor takk til alle frivillige, bidragsytere og ikke minst Marius Strøm og Marit Nilsen for strålende arrangement, dette kunne ikke vært gjort uten dere! 


Foto: Marit Nilsen

Tags: #Polo