Historisk dobbel til brødrene Amund og Eivind Vold!

02.06.2019 07.03.39

Gull og sølv til Amund og Eivind Vold på Short Track under verdenscupen i maratonpadling som arrangeres på hjemmebane på Kadettangen i Sandvika

Amund og Eivind Vold fulgte opp forrige ukes dobbeltseier på 5000m i verdenscupen med å klare den bragden å enda en gang å bli nummer 1 og 2 i et verdenscupløp, denne gangen på Short Track distansen under verdencupen i Maratonpadling som arrangeres på hjemmebane på Kadettangen i Sandvika. Brødrene imponerte med sterk padling fra start, og hadde kamp hele veien til målstreken, men klarte til slutt å få båtspissen først over linja! Dansken Mads Brandt Pedersen tok bronsen. Begge gangene har lillebror Amund seiret over Eivind! «Han må ikke bli vant med å komme først av brødrene helt ennå» sier storebror Eivind, som mener vi har mer i vente av brødrene!

Kristoffer Mjelstad tok sølv i juniorklassen!

I dag, 2. Juni, er det nye sjanser til medalje da de skal padle lang maratondistanse. I tillegg til brødrene Vold i senior herrer, har vi medaljekandidat i Kristoffer Mjelstad i junior herrer, Anna Sletsjøe og Maria Virik i senior damer, og Thea Duus Røsten i junior damer!

Tags: #Flattvann