British Open i Lee Valley

26.09.2018 07.29.02

Første steg på vei til VM for vikingene!

Første steg på vei til VM for vikingene!

Med åtte måneder til Rafting-VM i Tully i Australia, er det norske laget The Viking Madness i full gang med å gjøre seg klare. Denne helgen dro laget til OL-anlegget Lee Valley i London for å konkurrere i konkurransen British Open.

I rafting konkurreres det i fire konkurranser. I sprint konkurreres det individuelt ned en kortere elvestrekning, i slalåm skal man padle via porter, i downriver race konkurreres det på en lengre elvestrekning, og i head-to-head konkurrerer to lag mot hverandre i en utslagingskonkurranse.

  • Vi gjorde en nesten feilfri slalåm-konkurranse, og vant downriver-øvelsen. Som første ordentlige konkurranse og nesten uten å ha trent på slalåm, sier dette meg at vi har gjort mye riktig på trening, konkluderer lagkaptein Magnus Wessel Wahl.

OL-anlegget i Lee Valley er et kunstig anlegg. Med flere slike anlegg i landet, har britene hatt en stor treningsfordel i forhold til det norske laget.

  • Vi har lagt ned en betydelig treningsinnsats fra laget ble opprettet i vår og fram til nå. Denne helgen har vist at vi har noe å gjøre i konkurranser, men vi må helt klart utfordre kreativiteten for å få trent riktig gjennom vinteren.

 


Foto: Phil Hutchinson

Tags: #Elv