VM R4 i Al Ain

18.11.2016 10.48.28

Årets VM i Rafting i Al Ain i de Forente Arabiske Emirater ble en suksess for den norske R4 raften (firemanns). De vant alt i alt tre medaljer; ett gull og to sølv i klassen for Masters Damer.

Det norske laget besto av Ella Camilla Dahle, Gerd Mette Drabløs, Katrine Granviken og Helena Elisabeth Löf Bergan. Jentene endte til slutt med gull i Head 2 head, sølv i down river race (utfor) og sølv sammenlagt. Vi gratulerer!

Et hakk bedre enn i fjor

Under mesterskapet i Indonesia i fjor vant laget (da i R6 - seksmannsflåte) ett gull og tre bronse. (Gull i head 2 head, bronse i sprint, slalåm, utfor og sammenlagt). Laget besto av Ine Skjørten Wilson, Ella Camilla Dahle, Gerd Mette Drabløs, Katrine Granviken, Helena Elisabeth Löf Bergan og Sølvi Marie Fjeldstad

Stort arrangement

Det stiller mange lag i VM. De yngste deltakerne er i klassen U19, så går det opp til U23, Open og Masters (40+), og alle har dame- og herreklasser. Norge står foreløpig som en ettlagsnasjon der vi kun er representert med Master Kvinner.

Høy stemning og mye moro

De yngre deltagerne synes det er kjempeartig å se at det går an å drive med denne sporten veldig lenge. Dette er også en idrett der utøvere og arrangører har en unik mulighet til å fremme både "low impact" aktiviteter, naturvern samt å sette fokus på mellommenneskelige verdier og viktigheten av samarbeid og lagånd i alle aldre, og på tvers av ulike kulturer, språk og landegrenser!

Neste VM i Rafting er for R6 (seksmannsraft) i Japan neste år.

Sjekk VM-bloggen her.

Tags: #Elv , #Padling i toppen