Trygg og morsom havpadling for studenter

24.11.2016 07.54.24

NTNUI padling er en av gruppene i Norges største idrettslag, NTNUI i Trondheim. Vi tilbyr et sosialt og utviklende padlemiljø for, med og av studenter.

Klubben arrangerer padleaktiviteter med havkajakk og elvekajakk, og samarbeider med Trondheim kajakklubb om et tilbud i Kajakkpolo. Vi leier ut padleutstyr til medlemmer med Grunnkurs Hav.

Stor interesse

Det er eventyrlig interesse for Grunnkurs Hav og stor interesse for Grunnkurs Elv blant studentene. Under vårsemesteret og høstsemesteret arrangerte klubben til sammen seks grunnkurs i havpadling, og et introduksjonskurs. Samtidig som klubben er opptatt av å tilby mange kurs, er det viktig å sørge for kompetansen i klubben. Høsten 2016 ble det arrangert et aktivitetslederkurs. Interessen er faktisk så stor at vi kunne holdt Grunnkurs Hav hver helg!

Egne og eksterne aktivitetsledere

Klubben benytter egne aktivitetsledere og leier inn eksterne aktivitetsledere, turledere og veiledere ved behov. Høsten 2016 har vi samarbeidet med Aslak Botslangen Frantzen, Thomas Dale Malones, Maria Midtsand og Frode Nakken om aktiviteter med havpadling.

NTNUI Padling

Foto: Ingrid Botslangen Frantzen

Ukentlige tirsdagspadlinger

I tillegg til kurs arrangeres det både ukentlige tirsdagspadlinger på fjorden eller i kanalen i Trondheim, hvert semester arrangeres en helgetur og det er «padlepils» en gang i måneden. Nytt for høsten er et «havmøte» for å styrke kompetansen i HMS og planlegge aktivitetene for våren.

Klubben ønsker å ha et godt samarbeid med dyktige padlere i regionen, og har alliert seg med Håvard Engen og Egil Gjølme. Dette håper havsjefen blir videreført!

Padleklemmer fra

Ingrid Botslangen Frantzen, havsjef NTNUI padling

NTNUI Padling

Tags: #Hav