Suksess for Masters

15.09.2016 09.59.07

I årets Masters World Cup i maratonpadling har de norske padlerne bitt godt fra seg. Einar Kjerschow og Johan W. Brekke har vunnet to gull hver, og flere andre har tatt medaljer.

Mesterskapet ble arrangert i den tyske byen Brandenburg 13. og 14. september, i samme anlegg som kommende helgs verdensmesterskap i maratonpadling.

Delte førsteplassen i NM i -83

Johan W. Brekke (Strand KK) og Einar Kjerschow (Oslo KK/Nord KKK) delte gullmedaljen i NM i utforpadling i Sjoa allerede i 1983. Nå toppet gutta sine padlekarrierer med gull i K-1 i sine respektive aldersklasser i Brandenburg! Johan leverte også en av de sterkeste tidene i K-1 uansett aldersklasse! Han vant også gull i K-2 sammen med Gleb Greben (Oslo KK), mens Einar vant gull i K-2 sammen med Jørgen Skabo (Oslo KK)

Flere sterke padlere

I K-2 Herrer 50-54 år padlet den gamle mesteren Einar Rasmussen sammen med Anders Winther Andersen (begge Oslo KK) inn til en flott bronsemedalje. I K-1 Herrer 65-69 ble Jørgen Skabo nummer to bak Einar Kjerschow.  

Resultatlister

Mastersklassene går fra Damer og Herrer 35-39 år og opp til 70+ år. Klikk her for lenke til resultatsiden: http://ergebnisse.regattateam.de/Live/ Trykk på Rennklasse og velg de ulike klassene i menyen.

Johan W. Brekke og Einar Kjerschow

Johan W. Brekke og Einar Kjerschow

Tags: #Flattvann , #Padling i toppen