Resultater Nordisk Mesterskap

10.06.2016 19.45.39

Nordisk mesterskap i Maraton ble en stor suksess sett med norske øyne. Koksabukta viste seg som en glimrende konkurransearena, og Strand KK gjorde en solid innsats som arrangørklubb.

Short Track fredag

Mesterskapet startet fredag kveld med Short Track, der norske padlere vant alle de fire klassene: Gunnar Nydal Eide (K-1 Herrer Junior), Runa Brekke (K-1 Damer Junior), Anna Sletsjøe (K-1 Damer Senior) og Karl Anders Sletsjøe (K-1 Herrer Senior).

K-1 lørdag

Marlene Tønnesen padlet inn til en flott tredjeplass i K-1 Piker U16 (13,8 km), mens Tobias Kvakkestad ble nummer fire i K-1 Gutter U-16. Runa Brekke fortsatte den gode trenden, og vant K-1 Piker U18 (17 km), mens U18-gutta ”tapetserte pallen” med Gunnar Nydal Eide på første, Thomas Lothe på andre, Sondre With på tredje og Torjus With på fjerde – fantastisk bra!

I K-1 Damer Senior (23,5 km) ble det en flott andreplass til Anna Sletsjøe, mens de norske gutta tok de tre første plassene i K-1 Herrer Senior (26,9 km) med Eivind Vold på første, Morten Minde på andre og Jon Amund Vold på tredje.

K-2 søndag

I K-2 Damer Senior stilte det tre norske båter til start, men kun to fullførte. Vinner ble til slutt Anna Sletsjøe/Kristiane Spikkeland foran Ida Sjursen/Ellen Nydal Eide. I K-2 Gutter U16 ble det dobbelt norsk med Even Sevaldsen/Tobias Kvakkestad på første og Vetle Markussen/Marcus Nikolaisen på andre. I K-2 Piker U16 var det også kun norske båter i startfeltet, til slutt var det Thea Røsten/Marlene Tønnesen som vant foran Julie Velmar/Tiril Sivertsen. K-2 Herrer Senior bød på knallhard kamp mellom Karl Anders Sletsjøe/Morten Minde og Nikolj Blach/Elias Kramer (Danmark). Den norske båten vise seg å ha det lille ekstra, og vant til slutt med 12 sekunder etter 26,8 km.

Klikk her for å se resultatlisten.

Du finner også resultatene på nettsiden til Strand KK – der finner du også mellomtidene underveis i løpet.

Tags: #Flattvann , #Padling i toppen