NM i Kajakkpolo

27.06.2016 12.11.39

Årets Norgesmesterskap i Kajakkpolo ble arrangert 25. og 26. juni på Sørenga. Oslo Kajakklubb var arrangør.

Det var flott å få vist frem denne fascinerende og svært actionfylte kajakksporten til så mange mennesker på en solfyllt lørdag. Sørenga Sjøbad i Oslo er et perfekt sted å arrangere kajakkpolokonkurranser. Det er en beskyttet bane, har god plass til publikum og kan by på gode forhold for padlerne. Her har vi mulighet til å hente internasjonalt gode lag for å komme hit og vise frem sporten og å konkurrere mot de beste norske lagene.

Foto: Christin Aronsen/Oslo KK

To spennende konkurransedager

Det ble to spennende konkurransedager med mange gode kamper. Finalekampen mellom Trondheim (TKK) og Oslo (OKK) ble spesielt spennende. Det måtte ekstraomgang og "golden goal" til før vi kunne kåre en vinner! Vi gratulerer Trondheim (TKK) som Norgesmester! Oslo KK tok sølv mens TSI Tromsø Orcas IL tok bronse. Videre ble Larvik ble nr 4, Puddefjorden nr 5 og Bodø nr 6.

156 mål totalt

Det ble scoret totalt 156 mål i mesterskapet og OKK toppet scoringsstatistikken med hele 42 mål. Toppscorere ble Franco Feci (OKK) med 20 mål, fulgt av Johnny Haugen (Larvik) med 13 mål og Stefan Otto (TKK) med 11 mål.

Foto: Christin Aronsen/Oslo KK

Positiv opplevelse

For Oslo Kajakklubb har dette vært en svært positiv opplevelse. Vi startet med kajakkpolo for et år siden, og er stolte av at vi både klarte å ta på oss dette arrangementet og samtidig hevde oss så bra sportslig. Det er klubbens oppmann for kajakkpolo, Attilio Del'Arte, som er primus motor i arbeidet.

OKK ønsker å takke alle lagene for å ha bidratt til et flott mesterskap!

Tekst: Sveinung Oftedal/OKK
Fotograf: Christin Aronsen/OKK.

Foto: Christin Aronsen/Oslo KK

 

Foto: Christin Aronsen/Oslo KK

 

Foto: Christin Aronsen/Oslo KK

 

Foto: Christin Aronsen/Oslo KK

 

Foto: Christin Aronsen/Oslo KK

Vedlegg: https://knowitsor.blob.core.windows.net/padleforbundet/1002/nm2016_results.pdf

Tags: #Polo , #Padling i toppen