Maratonpadling 2016

25.07.2016 10.22.50

Halvveis i sesongen 2016 er det tid for å gjøre opp en foreløpig status for maratonsatsingen.

Det foreløpige høydepunktet var EM i Pontevedra. Vi stilte med et lite, men solid lag og fikk gode resultater: femteplass til Morten Minde i K-1 Herrer Senior, syvendeplass til Anna Sletsjøe i K-1 Damer U23 damer og åttendeplass til Anna og Kristiane Spikkeland i K-2 Damer Senior.

Nordisk i Koksabukta

Tidligere i sommer arrangerte vi Nordisk Mesterskap i Koksabukta med mange gode resultater. Vi fikk fire nordiske mestere: Eivind Vold i K-1 Herrer Senior, Morten Minde/Karl Anders Sletsjøe i K-2 Herrer Senior, Anna Sletsjøe/Kristiane Spikkeland i K-2 Damer Senior og Runa Brekke i K-1 Damer Junior.

Verdensmesterskapet i september

Neste store mål er VM i Brandenburg utenfor Berlin i september. Vi planlegger å stille med et relativt stort lag. Foreløpig er ingen tatt ut, men flere padlere har stått for prestasjoner som kvalifiserer til uttak. Enda gjenstår en god mulighet til å vise seg fram, nemlig i det svenske mesterskapet i Karlskrona tidlig i august. Landslaget vil bli tatt ut etter dette, rundt midten av august. De som vil delta i SM i Karlskrona må selv ordne med påmelding etc. Info om SM finner dere her. 

Tags: #Flattvann , #Padling i toppen