Malmøyasamlingen gjenoppstår

13.06.2016 13.23.50

Mange havpadlere på Østlandet har savnet høstsamlingene på Malmøya i Viksfjord ved Larvik. Sandefjord Kajakklubb og Havpadlerne Tønsberg tar nå opp tråden.

Årets padlesamling på Malmøya ved Larvik blir helgen 30. september – 2. oktober. For noen år siden var dette en stor samling med over 100 deltakere, og et av høstens høydepunkt for mange ivrige havpadlere. Programmet vil som tidligere bestå av dagsturer, workshop og våttkortkurs.

Idyllisk

Området rundt Malmøya er svært idyllisk og byr på mange og varierte padleopplevelser. Værmessig kan det være eksponert, men på vindfulle dager kan det padles lenger inn i Viksfjord.  Merk: Du må kunne padle over til Malmøya og må derfor ha minimum Grunnkurs Hav for å kunne delta på samlingen.

Hytta til Oslofjorden Friluftsråd

Samlingen holdes på hytteanlegget til Oslofjorden Friluftsråd. Utenfor hytta er det en utmerket grasslette som er velegnet for telting. Du kan lese mer om stedet på Kystled Oslofjord og kart finner du her Kart Viksfjord.

For overnatting, dagsturer og felles middag lørdag kveld betaler du kr 350. Eventuelle kurs i Våttkortstigen kommer i tillegg. Innbetaling av deltakeravgiften gjøres til Havpadlerne Tønsbergs bankkonto 1503.69.75463. Husk å merke innbetalingen med «Malmøya»

Foto: Audun Wigen/Havpadlerne Tønsberg

Tags: #Hav