Funkissamling i Kjeldsund

17.08.2016 07.16.23

For andre gang arrangerte NPF funkissamling i fantastiske omgivelser i Kjeldsund, og for andre gang ble det en stor suksess. Herøy Kajakklubb stilte opp i år igjen og hadde med seg både kajakker, utstyr og bålkaffe.

Torsdagskveld samlet vi troppene, prøvde utstyr og planla helgens padleaktivitet. For noen var dette første møte med padling mens for andre var det kjærkommen repetisjon og en del nytt.

Regn og litt vind

Da vi sto opp fredag morgen slo værgudene til med regn og litt vind. Kjeldsund ligger slik til at det er mulig å finne le uansett vindretning og dette gjorde sitt til at dagen ble vellykket med skuldre som etter hvert senket seg flere hakk. Flere av deltakerne kjente hverandre fra tidligere samlinger og kvelden ble brukt til å oppdatere vennskap og å stifte nye. Det å finne nye padlevenner er viktig for å kunne vedlikeholde padleferdighetene etter samlingen også.

Egenredning og kameratredning

Dagen etter regnet det enda mer og da utnyttet vi anledningen til å trene på egenredning og kameratredning. Når en allerede er søkkvåt blir forskjellen på over og under vann liten. Vi var veldig fornøyde etter en våt dag, en varm dusj og en god middag. Kvelden brukte vi til å se gjennom bilder som ble tatt i løpet av dagene.

Foto: John Olav Ringelien

Padlegleden er sentral

Padleglede, trygghet og utvikling av egne ferdigheter er alltid sentralt under disse samlingene og det fikk vi i stort monn denne helgen. Det var også mulig å ta grunnkurs for de som ikke allerede hadde det, nå ligger vi nok i løypa for teknikkurs i neste runde.

Overrasket av strålende sol

Søndagen var det meldt regn igjen så overraskelsen ble stor da vi ble møtt ned strålende sol. Dagen ble brukt til en padletur og lunsjen ble inntatt ute med bålkaffi og tørrfisk. Da vi rundet av med litt lek og balansemoro var det ingen som ville gi seg, og det kom et rungende NEI da signalet for å avslutte ble gitt. En kjempefin avslutning på en våt og lærerik helg.

Tusen takk til alle som deltok på samlingen og gjorde dette til en minnerik helg!

Mvh
Gry Gerhardt
Norges Padleforbund

Foto: Jon Olav Ringelien

Foto: John Olav Ringelien

Tags: #Hav , #Funksjonshemmede