VM-Sølv til Anna Sletsjøe

18.10.2019 08.47.43

VM maraton dag 2

K1 U23 Damer – Anna Sletsjøe

Anna kom litt dårlig ut fra start, og måtte bruke de første kilometerne av løpet på å jobbe seg opp i teten. Etter ca. 5 km fikk hun kontakt med tetfeltet, som da besto av Anna, en spanjol, to ungarere og en sør-afrikaner.

På den tredje runden falt den sør-afrikanske jenta av, og på andre overbæring skjedde det mye. Den ene ungareren fikk tidsstraff og måtte stå igjen i 30 sekunder. Den andre ungareren fikk en liten luke, og holdt helt til mål og tok gullmedaljen.

Anna og spanjolen ble liggende mellom ungarerne og samarbeide for å sikre seg medalje. Inn til siste overbæring tok Anna kommandoen i feltet og avgjorde kampen om sølvet med solid løping og et bra rykk ut fra bryggen.

Anna sier: «et VM-sølv er nesten helt utrolig, men veldig deilig etter at jeg har jobbet meg nærmere og nærmere pallen de siste årene. Nå er jeg klar for å jobbe beinhardt for å ta gull på hjemmebane neste år!»

Sportssjef i padleforbundet, Eirik Verås Larsen skriver i en SMS til padling.no, «Ett fantastisk løp av Anna! Utrolig gøy at hun vant en sølvmedalje og viktig for VM 2020 på hjemmebane at Anna er i verdenstoppen i U23.»

Tags: #Flattvann