NM LAGBÅT / NC6 2018 - ÅRUNGEN

12.09.2018

Konkurransesesongen for sprintpadlerne avsluttes kommende helg 15-16. september på Årungen med NM lagbåter (K2 og K4) for senior- og juniorklassene, samt Norgescup for 16-, 14- og 12-årsklassene.

Vi har 230 påmeldte som skal kjøre 105 løp, og i NM-klassene er det i alt 28 finaler der det skal kjempes om medaljer, forteller Gunnar Berg fra arrangøren Strand Kajakklubb. Det ligger an til svært spennende oppgjør i flere NM-løp, i senior herrer på K2 200m blir det ventelig et oppgjør mellom to par brødre; Eivind og Amund Vold fra Oslo mot Magnus og Harald Ivarsen fra Fana. Størst forventninger har vi til K4 1000m med sterke mannskaper fra Oslo, Fana, Bærum og outsider Flekkefjord som stiller med Eirik Verås Larsen. På damesiden må vi se opp for Bærum med Maria Virik og Kristine Amundsen som blir sterke, også tror vi Strands damer med Anna Sletsjøe i spissen blir sterke utfordrere ikke minst i K4.

Norgescupen avsluttes denne helgen og for en gangs skyld er det allerede før det siste stevnet avgjort hvem som vinner sammenlagt i alle klasser såvel som i lagcupen. NPF og Strand KK ønsker alle utøvere, støtteapparat og publikum velkommen til spennende konkurranser på Årungen i helgen!

For fullstendig tidsskjema med starttider og deltakere ligger dette på vår side Racemanager

Løpsprogrammet for dette stevnet er i henhold til Det Norske Konkurransereglementet; siste versjon høsten 2017Foto: Christine Juul

Tags: #Flattvann