NC 2 Surfski

03.09.2019 10.55.29

Lørdag 24 august ble norgescup 2 surfski arrangert. I strålende sol, med Oslo kajakklubb som teknisk arrangør, ble det i flotte omgivelser kjempet om plasseringer og norgescup-poeng. For utøverne ble det en kraftanstrengelse i båtbølger mellom Sjøstrand og Oslo kajakklubb, ca. 16 km.

I dameklassen var det tre deltagere fra OKK. Betina Gram padlet raskest og vant klassen.

Mads Grov fra OKK kom først i mål av mennene, og sikret seg 25 nye poeng i norgescupen.

Etter to løp er det gjevnt i toppen av dameklassen. Randi Nygård og Betina Gram har begge 25 poeng. Elsa Du Plessis og Astrid Arnesen ligger like bak med 21. Sammenlagt seieren kan også gå til Alina Natalia Serkowska med kort reisevei til neste løp og 18 poeng.

Cupen er heller ikke avgjort i herreklassen. Mats Grov leder klart med 50 poeng. Eivind A Sørlie har 34 og sammen med Bengt Adeler og Einar Kjerschow på 30 poeng er seier mulig. Blir det vinner fra Oslo kajakklubb eller Risør Ro og padleklubb? Det bli avgjort i NC 3!

Siste og avgjørende norgescup-stevne er i Stavanger lørdag 28 september. Vi håper på god deltagelse og et spennende løp.

Som i Oslo vil NPF også her stille med en person som kan disponeres av teknisk arrangør til oppgaver i forbindelse med løpet.

Tekst: Kristian Hermansen /NPF

Tags: #Surfski