Spillemidler til utstyr 2016

03.11.2016

Det er nå klart for en ny søknadsrunde for spillemidler til utstyr. Søknadsfristen er 23. november 2016. Vi oppfordrer alle til å søke i god tid før søknadsfrist!

Informasjon om hvilke utstyrstyper ordningen omfatter, retningslinjer for ordningen, nødvendig veiledning og kontaktpersoner finnes på NIFs hjemmeside, under overskriften klubbguiden og på temasiden for støtteordninger. Klikk her for lenke. 

Veilederen finnes også her.  

I fleridrettslagene søker hver gruppe for seg. Det søkes om utstyrsmidler i SportsAdmin hvor søknadsskjema finnes under menypunkt «Organisasjon» og «Utstyrsmidler».

Benytt samme brukernavn og passord som ellers i Min idrett. Har du aldri vært innlogget med din Min idrett bruker før, går du til siden minidrett.nif.no og klikker på «Ny bruker». Har du tidligere vært innlogget, men glemt ditt brukernavn eller passord, klikker du på «Glemt brukernavn/passord?» Du som mottar denne e-posten har tilgang til å søke om utstyrsmidler. I tillegg vil personer med følgende funksjoner registrert i SportsAdmin ha tilgang til søknadsskjemaet:

Særidrettsgrupper: Daglig leder, Adm.leder

Vær nøye

Det er ikke mulig å sende inn søknaden to ganger! Sørg derfor for at søknaden er fullstendig før den sendes. Husk at søknaden sendes på vegne av hele særidrettsgruppa/idrettskolen med alle underliggende grener.

Tekniske spørsmål

Tekniske spørsmål rettes til Idrettens Support på tlf: 03615 eller e-post: support@idrettsforbundet.no Åpningstider for Idrettens Support er hverdager 0800-2000.

Eksempler på padleutstyr som er stønadsberettiget gjennom Padleforbundet:

- Spesialkajakk for personer med nedsatt funksjonsevne
- Kajakk (vanlig)
- Mål for kajakkpolo
- Komplett baneutstyr for kajakkpolo
- Bøyer
- Spesialtilpassede styrketreningsapparater
- Sikringsbåt og motor